Украина

Конструктор Lego Road Plates 60304

Фото - Конструктор Lego Road Plates 60304
Видео 35Фото 7
Lego Road Plates 60304
Возраст
5+
Предпочтение
унисекс
Материал
пластик
Тип игры
здания (магазины, заправки, жилые дома, и пр.)
Кол-во деталей
112 шт
Соединение
блочное
Световые эффекты
Размер готовой игрушки
440x380x130 мм
Размер упаковки
262х191х61 мм
Официальный сайт
lego.com
Дата добавления на E-Katalog
январь 2021

Простой блочный конструктор, позволяющий собрать модель дорожного перекрестка. Состоит из 112 деталей, позволяющих создать реалистичную модель Т-образного перекрестка с дорожной разметкой, знаками, фонарями освещения и светофорами. Относится к конструкторам базового уровня сложности из семейства Lego City образца 2021 года. Рассчитан на детей в возрасте от 5 лет. Элементы конструктора Lego Road Plates 60304, изготовленные из качественного, прочного и безопасного пластика, имеют яркие цвета и надежно соединяются друг с другом, обеспечивая общую устойчивость конструкции.

Этот набор механически и стилистически совместим с другими наборами семейства Lego City и может органично дополнять их. Он идеально подойдет для веселой игры, эффектной демонстрации и творческого комбинирования. Сборка этой модели развивает воображение, внимание, творческие способности, фантазию и мелкую моторику. В комплект конструктора входят 5 крупных пластин дорожного покрытия с изображением разметки, лежачими полицейскими и пешеходным переходом, а также светящиеся в темноте уличные фонари, светофоры, деревья и кустарники.

Информация в описании модели носит справочный характер.
Всегда перед покупкой уточняйте у менеджера интернет-магазина характеристики и комплектацию товара
Каталог Lego 2024 - новинки, хиты продаж и самые актуальные модели Lego.

Купить Lego Road Plates 60304

Все цены 27 →

Конструктор LEGO City Town Дорожні плити 60304

Конструктор LEGO City Town Дорожні плити купити в магазині Fopi. Замовляйте на сайті пярмо зараз. Краще обслуговування клієнт... ещеів. Гарантія на усі товари. Програма лояльності Fopi Club.
Fopi.uaС нами 4 года
(Одесса)
Пожаловаться
739 грн.

Lego City Дорожные плиты (60304)

Серия: City / Рекомендуемый возраст: 5 / Количество деталей, шт.: 112
ЦифраС нами 7 лет
(Киев)
Пожаловаться
654 грн.

LEGO 60304 My City Дорожні пластини

Дорожні плити Набір «Перехрестя» LEGO City додає реалістичний фон до творчих ігор з світяться в темряві вуличними ліхтарями,... ещесвітлофорами, дорожніми знаками, розміткою, лежачими поліцейськими, пішохідним переходом, деревами і зеленню. Діти можуть розмістити плити, як захочуть, побудувати навколо них своє місто і з'єднувати з іншими наборами дорожніх плит, щоб збільшувати розміри міста! Чудовий подарунок для шанувальників LEGO City від 5 років. Для набору «Перехрестя» LEGO City є і просте керівництво по збірці, і інструкції Instructions PLUS в безкоштовному додатку LEGO Building Instructions для смартфонів. Інтерактивне посібників з інструментами масштабування, обертання і перегляду дозволяє юним будівельникам LEGO стати справжніми майстрами. Надихаючі іграшки для хлопчиків і дівчаток. Набори LEGO City надихають дітей придумувати нові пригоди зі всілякими будівлями, реалістичною технікою і кумедними персонажами, які дарують чудові враження від збірки і гри. Набір «Перехрестя» LEGO City допомагає створити реалістичний фон для дитячих ігор – дорожні платини. Це ідеальний початок для захоплюючої збірки і гри. Що в коробці? Діти отримають 5 пластин з дорогою LEGO із зображенням дорожньої розмітки, лежачих поліцейських і пішохідного переходу, а також світяться в темряві вуличні ліхтарі, іграшкові світлофори, дорожні знаки, дерева і зелені насадження. Діти можуть створювати реалістичні дороги LEGO з великою кількістю автентичних деталей і з'єднувати їх з іншими наборами дорожніх плит, щоб збільшувати розміри міста. Набір «Перехрестя» LEGO City стане прекрасним подарунком на Новий рік, день народження або інше свято для дітей у віці від 5 років. Розміри основної планування дорожніх пластин в зібраному вигляді: більше 13 см. У висоту, 44 см. В ширину і 38 см. В глибину. Дорожні пластини «Перехрестя» LEGO City є відмінним фоном для дитячої гри і творінь LEGO. Для даного набору передбачені як друковані інструкції, так і цифрові інструкції Instructions PLUS в безкоштовному додатку LEGO Building Instructions. Інтерактивне керівництво допоможе початківцям будівельникам стати майстрами конструювання. У наборах серії «Моє місто» LEGO City ви побачите барвисті будівлі, круті транспортні засоби та кумедних персонажів, які надихнуть дітей на творчі ігри та нескінченні пригоди в реалістичних декораціях. Все кубики LEGO, які виробляються c 1958 року народження, відповідають найсуворішим галузевим стандартам якості, так що вони абсолютно безпечні і сумісні один з одним, і з ними весело грати. Іграшки для збірки LEGO City ретельно тестуються на відповідність суворим стандартам безпеки.
Moyo.uaС нами более 10-ти лет
(Киев)
Гарантия: от производителя
Пожаловаться
739 грн.

LEGO Дорожные плиты (60304)

Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оп... ещелата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Repka.uaС нами 5 лет
(Киев)
Пожаловаться
739 грн.

Конструктор LEGO City Дорожні плити (60304) 60304

Конструктор LEGO City Дорожні плити — чудовий подарунок для любителів конструкторів Лего. Підійде для дітей, у яких вже є к... ещеолекція LEGO City. Розбудуйте власне місто, аби воно стало мегополісом! В комплекті 112 деталей, виготовлених із міцного барвистого пластику, а також інтерактивна інструкція PLUS, доступна для пристроїв Android та iOS в безкоштовній програмі LEGO Building Instructions. У наборі макет смуг дороги із деревами, 2 дорожніми знаками, 2 ліхтарями, пішохідним переходом та 2 світлофорами. Гра із конструктором LEGO сприяє розвитку логічного мислення, пам'яті, уваги, уяви та дрібної моторики. Рекомендовано для дітей від 5-ти років.
Будинок ІграшокС нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
623 грн.
eще 20 предложений
Видеообзоры

Динамика цен на Lego Road Plates 60304

  • Минимальная
  • Средняя
  • Максимальная
Подбор по параметрам
Модели
Lego (возраст ребенка) 
Прочие