Україна

Конструктор Lego The Coral Reef 21164

Фото - Конструктор Lego The Coral Reef 21164
Відео 25Фото 5
Lego The Coral Reef 21164
Вік
7+
Уподобання
унісекс
Матеріал
пластик
Тип гри
minecraft
Кількість деталей
92 шт
Кількість персонажів
2 шт
Кількість тварин
2 шт
З'єднання
блочне
Рухомі елементи (механіка)
Розмір готової іграшки
100x100x70 мм
Розмір упаковки
141х122х61 мм
Офіційний сайт
lego.com
Дата додавання на E-Katalog
січень 2021

Невеликий блоковий конструктор» Кораловий риф", за допомогою якого дитина зможе відтворити частину підводного віртуального світу популярної комп'ютерної гри Minecraft. Барвистий Кораловий риф рясніє справжніми деталями з Minecraft і унікальними аксесуарами, наприклад, тут є скриня зі скарбами, який відкривається, демонструючи рибку і перлину. У набір входить міні-фігурка популярного персонажа гри-Алекс, її водолазний шолом, чарівні штани і меч, а також мініфігурка потопельника, фігурки двох іглобрюхів (1 звичайного і 1 надувся) і аксесуари.

Позиціонується як продукт базової цінової категорії, розрахований на дітей у віці від 7 років. Блоки набору, виготовлені з якісного, міцного і безпечного пластика, мають яскраві кольори і надійно з'єднуються один з одним, забезпечуючи загальну стійкість конструкції. Збірка конструктора Lego The Coral Reef 21164 розвиває уяву, увагу, творчі здібності, фантазію і дрібну моторику.

Набір включає в себе 92 деталі і належить до моделей базового рівня складності з сімейства Lego Minecraft зразка 2021 року. Розміри конструктора невеликі і він легко поміститься в дитячий рюкзак, тому його можна з легкістю взяти з собою. Стилістично сумісний з іншими конструкторами сімейства, ідеально підходить для веселої гри, творчої демонстрації та комбінування з наборами Lego Minecraft.

Інформація в описі моделі носить довідковий характер.
Завжди перед покупкою уточнюйте у менеджера інтернет-магазину характеристики і комплектацію товару
Каталог Lego 2024 - новинки, хіти продажів і найактуальніші моделі Lego.

Купити Lego The Coral Reef 21164

LEGO 21164 Коралловый риф

Поклонникам игры Майнкрафт компания ЛЕГО предлагает перенести любимых персонажей в реальный мир и устроить настоящее подводное приключение. Новая серия LEGO Minecraft Коралловый риф (21164)представляет собой удивительную функциональную модель, предназначенную для детей от 7 лет. Игровой набор состоит из 92 деталей различной конфигурации, из которых... щеможно собрать подводный мир. Размер
Playzone.com.uaЗ нами 6 років
(Київ)
Поскаржитись
599 грн.

LEGO Кораловий риф 21164

Купити офіційний конструктор LEGO Minecraft 21164 Кораловий риф за доступною ціною, доставка по всій Україні. bricksadd.com.ua інтернет-магазин оригінального LEGO.
Bricksadd.com.uaЗ нами 1 рік
(Київ)
Поскаржитись
599 грн.

LEGO Кораловий риф 21164

Про набір Хочемо вам показати один з наборів, який розповість нам про підводний світ, а саме — набір LEGO 21164 з серії Minecraft Кораловий Риф. З 92 деталей в наборі, можна зібрати невелику ділянку рифу, який складається з різнокольорових коралів, мертвих блоків і водоростей. Також є скриня, в якій лежать різні припаси і провіант. У кораловому р... щеифі є механізм, який може викидати скриню, якщо
Constructors.com.uaЗ нами 6 років
(Київ)
Гарантія: 14 днів від магазину
Поскаржитись
399 грн.

Lego Minecraft Кораловий риф 21164

Маркетплейс: Rozetka.ua  BrickSale З нами 5 років
(Київ)
Поскаржитись
557 грн.
Відеоогляди

Динаміка цін на Lego The Coral Reef 21164

  • Мінімальна
  • Середня
  • Максимальна
Підбір за параметрами
Моделі
Lego (вік дитини) 
Інші