Україна
Пилосос

Philips PowerPro Aqua FC 6404

Фото - Пилосос Philips PowerPro Aqua FC 6404
Відео 9Фото 12
Philips PowerPro Aqua FC 6404
Колір
Типвертикальний з портативним
Прибираннясухе та вологе
Пилозбірниксистема циклон
Характеристики
Об'єм пилозбірника0.6 л
Регулювання потужностіна ручці
Фільтр тонкого очищенняHEPA
Насадки в комплекті
Функції насадоккомбінована (підлога/килим)
електрична турбощітка
щілинна
пилова
мікрофібра
швабра
Джерело живлення
Джерело живленняакумулятор
Напруга батареї18 В
Тип акумулятораLi-Ion
Час роботи40 хв
Час зарядки5 год
Інше
Рівень шуму83 дБ
Габарити (ВхШхГ)116x25x18 см
Вага3.2 кг
Офіційний сайтphilips.ua
Дата додавання на E-Katalogлистопад 2016
Маркування виробника
FC6404/01

FC6405/01

3-в-1 (сухе і вологе прибирання, портативний пилосос). Ефективне чищення поверхонь від дрібних і великих забруднень. Розбірний пилозбірник. Низький рівень шуму.

Акумуляторний безмішковий пилосос популярного нідерландської бренду Philips, який насамперед відрізняється універсальністю і досить тривалим часом автономної роботи. Насамперед відзначимо те, що пристрій поєднує в собі відразу кілька типів пилососів — класична вертикальна модель для сухого прибирання + модель для вологого прибирання + компактна ручна. При цьому виріб відрізняється порівняно невеликою вагою і вертикальним типом паркування — вiн може спокійно стояти в куточку і не займати зайвого місця в приміщенні.

Ручний блок у Philips FC 6404 легко знімається і їм можна очистити від пилу, наприклад, салон машини, окремі ділянки приміщення, шафу з полицями, а також поверхню різних предметів. Час безперервної роботи літій-іонного акумулятора — 40 хвилин, а от на повну зарядку йде до 5-ти годин. Прилад оснащений пилозбірником системи циклон з 3-х ступінчастою системою фільтрації. Ємність контейнера для пилу становить 0,6 л. Окремої уваги заслуговує розширена комплектація, що включає серед іншого електричну турбощітку і спеціальну насадку з мікрофіброю для вологого прибирання.

Інформація в описі моделі носить довідковий характер.
Завжди перед покупкою уточнюйте у менеджера інтернет-магазину характеристики і комплектацію товару
Каталог Philips 2024 - новинки, хіти продажів і найактуальніші моделі Philips.
0
0
2
7
З 2-ма довгошерсніми вівчарками важко. Пилосос теж.
  
Пилосос хороший, але якщо у вас є довгошерстий улюбленець, то краще пошукати інші варіанти. На жаль, ця модель важко справляється з довгою вовною: швидко забивається пилозбірник та часто доводиться знімати шерсть зі щітки (якщо цього не робити, то пилосос за фактом перестане сосати).

Можу припустити, що для убирання короткої та середньої вовни буде ок.
Легкість та компактність: для швидкого прибирання – ідеальний девайс.
Швидко забивається від довгої шерсті.
Володимир Пановкористуюся Philips PowerPro Aqua FC 6404 менше місяця
Показано 1 з 9 відгуків
ще 8 відгуків
anonim
13 січня 2022, 08:20
Не крутиться турбо щітка,яка збирає волосся #
anonim
23 жовтня 2019, 11:24
Почему при зарядке мигает оранжевым цветом? #
anonim
14 вересня 2019, 14:25
Почему мигает красный индикатор зарядки? #
Купила данный пылесос,включила аккумулятор на зарядку,уже 4 часа мигает красный индикатор батареи.Как долго он будет заряжаться?Зеленым загорается только при включении зарядки на пару секунд,а все остальное время мигает красным.Это вообще нормально?
Відеоогляди

Крім традиційного сухого прибирання і можливості від'єднання портативного пилососа від основної конструкції, Philips FC 6404 володіє ще однією «фішкою» — він підтримує вологе прибирання приміщень, для чого в комплект поставки моделі включена спеціальна насадка з резервуаром для води ємністю 200 мл.

Вологе прибирання

На перший погляд, об'єм бака насадки для вологого прибирання може здатися невеликим. Однак реальна експлуатація пилососа показує, що води в ньому вистачає для миття підлоги на площі до 50 кв. м. До насадки додаються дві серветки на липучках з мікрофібри. Сама ж насадка кріпиться безпосередньо до щітки пилососа за допомогою магнітів.

Час роботи

На звичайній потужності пилосос здатний протриматися на одному заряді акумулятора близько 40 хв. У режимі максимальної потужності час автономної роботи зменшується вдвічі. Пилососити в той час, поки батарея поповнює запаси своєї енергії, на жаль, не можна. Навіть якщо така можливість була б передбачена, довжина шнура живлення не сприяє комфортному використанню пилососа в процесі зарядки.

Практичність

Під час роботи пилосос видає мінімум шуму — їм можна користуватися навіть вночі без остраху потривожити чуйний сон сусідів. Комплектна насадка для портативного блока з ворсистим наконечником допоможе очистити від пилу полиці і антресолі, а турбощітка з електроприводом, посаджена на гнучке з'єднання зі штангою, дістане до далеких куточків під ліжком чи столом (наскільки вистачить довжини ручки).

Ефективна чистка

Контейнер для прибирання пилу об'ємом 0.6 л легко від'єднується для чищення від сміття. Загалом модель відмінно справляється з забрудненнями не тільки на гладких поверхнях, але і на килимах. Її можна рекомендувати тим людям, які збираються використовувати вертикальний пилосос в якості основного. Головне, накопичити на нього достатньо коштів, оскільки назвати вартість моделі доступною язик не повертається.

Динаміка цін на Philips PowerPro Aqua FC 6404

  • Мінімальна
  • Середня
  • Максимальна
Підбір за параметрами
Маркування виробника:
FC6404/01

FC6405/01