Україна
Пилосос

Philips XD 3112 (XD3112/09)

Фото - Пилосос Philips XD 3112
Фото 6
Philips XD 3112
2020 рік3000HEPA
Колір
Типзвичайний
Прибираннясуха
Пилозбірникмішок
Характеристики
Споживана потужність900 Вт
Сила всмоктування22000 Па
Об'єм пилозбірника3 л
Регулювання потужностіна корпусі
Фільтр тонкого очищенняHEPA 13
Насадки в комплекті
Функції насадоккомбінована (підлога/килим)
щілинна
пилова
Джерело живлення
Джерело живленнямережа
Інше
Сумісні мішки (пилозбірники)FC8021/03
Рівень шуму79 дБ
Тип трубителескопічна
Відсік для насадок
Змотування мережевого шнура
Довжина кабелю6 м
Габарити (ВхШхГ)40x28.2x25.1 см
Вага4.6 кг
Офіційний сайтphilips.ua
Дата додавання на E-Katalogжовтень 2020
Маркування виробника
XD3112/09

Компанія Philips пропонує недорогий побутовий пилосос для сухого прибирання. Він не надто габаритний і не важкий (вага складає 4.6 кг), займає трохи місця та зручний у використанні. Великі колеса забезпечують хорошу маневреність та прохідність, а ручка на корпусі – перенесення та транспортування. Пилосос оснащений довгим 6-метровим шнуром з робочим діапазоном 9 метрів і системою автоматичного змотування.

Мотор потужністю 900 Вт гарантує високу силу всмоктування для очищення твердих підлогових покриттів та килимів. Philips XD 3112 використовує для збирання сміття 3-літровий мішок. Система фільтрації Allergy H13 затримує понад 99.9% частинок пилу, включаючи пилок, шерсть тварин та пилових кліщів. А сертифікація ECARF свідчить про те, що пристрій підходить для людей із алергією. У комплектацію моделі входять три насадки. Комбінована насадка TriActive призначена для підлоги та килимів та ефективно всмоктує сміття через отвори, розташовані на підошві, спереду та з боків. Щілинна насадка допоможе дістатися до сміття у важкодоступних місцях. А пилова щітка вбудована прямо в ручку, тому за потреби завжди знаходиться під рукою.

Інформація в описі моделі носить довідковий характер.
Завжди перед покупкою уточнюйте у менеджера інтернет-магазину характеристики і комплектацію товару
Каталог Philips 2024 - новинки, хіти продажів і найактуальніші моделі Philips.

Купити Philips XD 3112

Усі ціни 56 →

Philips 3000 series Пилосос із мішком для пилу XD3112/09

Компактна конструкція цього безмішкового пилососа Philips Performer Compact поєднується з величезною ефективністю. Насолоджуй... щетеся ретельним прибиранням дому завдяки технології AirflowMax і нашій насадці TriActive, яка виконує одночасно три функції очищення.
Офіційний партнер Philips
Philips Domestic Appliances
(Київ)
Гарантія: 36
Поскаржитись
5 299 грн.

Philips Philips 3000 series XD3112/09

{{item:title}} сочетает в себе мощность и компактность. Поддерживает инновационную технологию AirflowMax, противоаллергенный... щефильтр Allergy H13 и насадку TriActive. Купить {{item:title}} можно у нас в Vencon. Продажа осуществляется онлайн по Украине и в сертифицированных магазинах в --109--. Цена {{
ВенконЗ нами 5 років
(Київ)
Поскаржитись
5 299 грн.

Пилосос PHILIPS XD3112/09

Офіційний партнер Philips
FOXTROT.UA
(Київ)
Гарантія: 24 міс. від виробника
Поскаржитись
5 299 грн.

Пылесос Philips XD3112/09

Для сухой уборки Philips XD3112/09 – простой и эффективный бытовой пылесос для сухой уборки от компании Philips. Пылесос имее... щет большой радиус действия, поэтому вам не нужно будет переключаться между розетками в каждой комнате. Также, он оснащен удобной системой намотки кабеля. Данная модель пылесоса имеет большой размер мешка XL, что позволяет проводить уборку дольше по времени, без
ШОЗ нами 5 років
(Київ)
Гарантія: 24 міс.
Поскаржитись
5 099 грн.

Пилосос Philips XD3112/09

Для сухого прибирання Philips XD3112/09 - простий і ефективний побутовий пилосос для сухого прибирання від компанії Philips.... щеПилосос має великий радіус дії, тому вам не потрібно буде перемикатися між розетками в кожній кімнаті. Також, він оснащений зручною системою намотування кабелю. Дана модель пилососа має великий розмір мішка XL, що дозволяє проводити прибирання довше за часом, без постійного чищення мішка від сміття. Режими роботи Philips XD3112/09 оснащений декількома режимами роботи, які допомагають ефективно боротися з різними видами забруднень. Є щоденний режим, який видаляє бруд і пил з середньою потужністю, турборежим зі спеціальною турбощеткой - допоможе впоратися з сильними забрудненнями, які вимагають додаткової потужності двигуна і прибиранням вовни тварин з килимів та ковроліну. Екорежим супроводжує економії споживаної електроенергії. Комплектація Philips XD3112/09 підходить для прибирання будь-яких видів підлогових покриттів і килимів. Ергономічна нековзна ручка пристрою забезпечує комфортне використання. Пилосос оснащений гігієнічним фільтром HEPA, який використовується для видалення пилу на мікрорівні і перешкоджає попаданню пилу назад в приміщення, що значно допомагає людям з алергією. Особливості Philips XD3112/09 можна купити за доступною ціною, товар знаходиться в нижчій цінової категорії. Він оснащений системою, яка забезпечує більш ретельне прибирання навіть при заповненому пилозбірнику. Користувач самостійно може відрегулювати потужність легкість в управлінні двигуном. Спеціальна блокування не дасть закрити кришку, якщо мішок ні встановлено.
Click.uaЗ нами 2 роки
(Київ)
Гарантія: 24 міс. від виробника
Поскаржитись
5 299 грн.
ще 20 пропозицій

Динаміка цін на Philips XD 3112

  • Мінімальна
  • Середня
  • Максимальна
Підбір за параметрами
Philips XD 3112 часто порівнюють
Electrolux EUSC 64 EB