Україна
Каталог   /   Комп'ютерна техніка   /   Маніпулятори   /   Клавіатури   /   Rapoo
Клавіатура з мишею

Rapoo 8210M

Фото - Клавіатура Rapoo 8210M
Відео 1Фото 6
Rapoo 8210M
Колір
Комплектаціяклавіатура і миша
Тип підключенняBluetooth/радіо
Версія Bluetoothv 4.0
Multi-Device
Радіус дії10 м
Форматстандартна (ANSI), з Num-блоком
Клавіатура
Хід клавішнизький
Тип клавішострівного типу
Конструкція клавішмембранна
Додаткових клавіш10
Клавіша Fn
Додатково
Колір літер кирилицібілий / у білій — чорний /
Регулювання гучностідод. клавіші
Інше
Інтерфейс підключенняUSB
Джерело живленняАА
Захист від вологи
Розміри438х154х22 мм
Вага432 г
Мишка
Технологіяоптична
Кількість кнопок3
Кількість коліс прокрутки1
Кнопка перемикання DPI
Роздільна здатність сенсора600 – 1600 DPI
Живлення (бездротова)АА / x1 /
Розміри (ДхШхВ)108x64x35 мм
Вага72 г
Дата додавання на E-Katalogберезень 2022
Вологозахищена клавіатура. Одночасне підключення до кількох пристроїв за допомогою Bluetooth та радіо. Додаткові мультимедійні кнопки на клавіатурі. Перемикач DPI на мишці. Симетричний дизайн миші.

Недорогий комплект із клавіатури та комп'ютерної миші, призначений насамперед для комфортної роботи. Обидва пристрої позбавлені шнурів і використовують бездротове з'єднання. На вибір є кілька варіантів: Bluetooth версій 3.0 або 4.0 і нано-ресивер для з'єднання по радіоканалу. Це дозволило виробнику реалізувати опцію Multi-Device: комплект можна підключити до кількох гаджетів одночасно і легко перемикатися між комп'ютером та планшетом, ноутбуком та смартфоном.

Для живлення використовуються батарейки типу АА: клавіатура здатна працювати в автономному режимі до 1 року, миша - максимум 9 місяців. Клавіатура, що представляє тандем Rapoo 8210M, є повнорозмірною та виділяється на тлі конкурентів вологозахищеною конструкцією та додатковими мультимедійними клавішами, які надають доступ до таких функцій, як медіаплеєр, домашня сторінка, регулювання гучності та багато іншого. Що стосується мишки, вона не надто галаслива під час роботи і дає можливість налаштувати значення DPI (600/1000/1300/1600) залежно від роздільної здатності монітора. Комплект сумісний із пристроями під керуванням операційних систем Windows, iOS, Android та Chrome OS.

Інформація в описі моделі носить довідковий характер.
Завжди перед покупкою уточнюйте у менеджера інтернет-магазину характеристики і комплектацію товару
Каталог Rapoo 2024 - новинки, хіти продажів і найактуальніші моделі Rapoo.

Купити Rapoo 8210M

Усі ціни 119 →

Комплект беспроводной RAPOO 8210M wireless белый

Сегодня со скидкой!
Palladium.uaЗ нами більше 10-ти років
(Київ)
Поскаржитись
1 679 грн.

Rapoo 8210M Black

Призначення: Для ПК / Підключення: беспроводное / інтерфейс підключення: Bluetooth / Тип клавіш: мембранный / Тип сенсора: оп... щетический / Кількість кнопок: 5 / Максимальна роздільна здатність сенсора: 1600 dpi
Stylus.uaЗ нами більше 10-ти років
(Київ)
Гарантія: від виробника
Поскаржитись
1 499 грн.

Rapoo 8210M Black

Назначение: Для ПК / Подключение: беспроводное / Интерфейс подключения: Bluetooth / Тип клавиш: мембранный / Тип сенсора: опт... щеический / Количество кнопок: 5 / Максимальное разрешение сенсора: 1600 dpi
ЦифраЗ нами 7 років
(Київ)
Гарантія: від виробника
Поскаржитись
1 499 грн.

Комплект бездротової (клавіатура та миша) Rapoo 8210M Black

Openshop.uaЗ нами 3 роки
(Київ)
Гарантія: 3 міс.
Поскаржитись
1 588 грн.

Комплект (клавіатура, мишка) Rapoo 8210M Wireless Black 8210M Black

Повноцінне бездротове підключення без перешкод Створена для покращення робочого процесу професіоналів, технологія мультирежим... щеного бездротового підключення Rapoo, надає можливість автоматичного сполучення та повну сумісність. Підтримує пристрій Bluetooth 3.0 або старше, або ви хочете приєднатися через бездротовий зв’язок 2.4 ГГц, комплект Rapoo 8210M готовий до роботи. Інтелектуальне перемикання між Bluetooth та 2.4 ГГц забезпечує стабільне бездротове з’єднання на дистанції до 10 метрів у будь-якому напрямку. Ви можете використовувати комплект незалежно від нестачі USB-портів або втрати приймача. Переключення між кількома пристроями одним натисканням Підключіть усі ваші пристрої до 8210М. Воно автоматично приєднається до працюючого пристрою, з’єднається з кількома пристроями і легко перемикатиметься між ними одним натисканням клавіші. Багатозадачність із різними пристроями ніколи не була настільки легкою. Вологозахищена конструкція клавіатури Пийте поруч із клавіатурою. Вона захищена від попадання випадкових бризок, тому ви можете бути повністю зосереджені на роботі. Мультимедійні клавіші швидкого доступу Класична клавіатура має підтримку додаткових мультимедійних клавіш для ще більшої зручності. Мультимедійні клавіші забезпечують швидкий доступ до медіаплеєра, домашньої сторінки, регулювання гучності та багато іншого. Настроюваний сенсор високої роздільної здатності Така чутлива, як вам потрібно. Ви можете вибрати один із чотирьох рівнів чутливості DPI для миші. Оптичний сенсор високої роздільної здатності може перемикатися між 600 DPI (для максимальної точності) та до 1600 DPI (для максимальної швидкості) одним натисканням кнопки! Насолоджуйтесь легким керуванням майже на будь-якій поверхні. Звук тиші Безшумні перемикачі дозволяють вільно користуватися мишею, не заважаючи іншим. Вона ідеально підходить для нічних проектів будинку, використання у громадських місцях та під час подорожей.
Click.uaЗ нами 2 роки
(Київ)
Гарантія: 24 міс. від виробника
Поскаржитись
1 499 грн.
ще 20 пропозицій
Відеоогляди

Китайський бренд Rapoo продовжує радувати користувачів своєю інноваційною продукцією, і комплект клавіатури та миші 8210M не є винятком, пропонуючи унікальні можливості для повсякденного використання. Однією з ключових особливостей є функція Multi-Device, що дозволяє одночасне підключення до кількох пристроїв.

Подвійний зв'язок без проводів

Клавіатура та миша цього комплекту можуть миттєво перемикатися між різними пристроями завдяки підтримці двох типів бездротового зв'язку: через радіоканал та Bluetooth. Така різноманітність підключень робить процес роботи або розваги максимально зручним, дозволяючи, наприклад, легко перемикатися між роботою на комп'ютері і навігацією на смарт-телевізорі.

Захист від вологи та мультимедійні можливості

Клавіатура в комплекті Rapoo 8210M відрізняється вологозахищеною конструкцією та наявністю мультимедійних клавіш, що справді виділяє її серед аналогів. Додаткові кнопки забезпечують швидкий доступ до основних функцій, таких як керування відтворенням музики або регулювання гучності. Незважаючи на проблему з чутливістю лівої частини пробілу, клавіатура пропонує комфортний та тихий досвід друку завдяки мембранним перемикачам із низьким ходом клавіш.

Миша: зручність та налаштування під себе

У комплекті миша, завдяки своєму симетричному дизайну, зручна для людей з будь-якою домінуючою рукою. Малошумний клік та можливість налаштування чутливості сенсора (з вибором DPI 600/1000/1300/1600) роблять її придатною для різних завдань, від повсякденної роботи до комп'ютерних ігор.

На закінчення, комплект Rapoo 8210M є продуманим і економічним рішенням для тих, хто шукає гнучкість у підключеннях і комфорт у використанні, будь то в офісі, вдома або в русі.

Динаміка цін на Rapoo 8210M

  • Мінімальна
  • Середня
  • Максимальна
Підбір за параметрами