Україна
Каталог   /   Мала побутова техніка   /   Кухня   /   Електрочайники

Порівняння Xiaomi Mi Smart Kettle Pro 1800 Вт 1.5 л білий vs Xiaomi MiJia Smart Kettle 1800 Вт 1.5 л білий

Додати до порівняння
Xiaomi Mi Smart Kettle Pro 1800 Вт 1.5 л  білий
Xiaomi MiJia Smart Kettle 1800 Вт 1.5 л  білий
Xiaomi Mi Smart Kettle Pro 1800 Вт 1.5 л білийXiaomi MiJia Smart Kettle 1800 Вт 1.5 л білий
Порівняти ціни 23Порівняти ціни 1
Відгуки
ТОП продавці
Головне
Контролер терморегулятора Strix. 3-рівнева система безпеки. Дисплей. Термометр. Тривале підтримання тепла. Управління зі смартфона.
Режим підтримки температури з можливістю вибору її значення.
Типелектрочайникелектрочайник
Дизайнхай-текхай-тек
Об'єм1.5 л1.5 л
Технічні хар-ки
Споживана потужність1800 Вт1800 Вт
Нагрівальний елементприхованийприхований
Покриття нагрівального елементунержавіюча стальнержавіюча сталь
Індикатор рівня водинемаєнемає
Терморегулятор
 /у мобільному додатку/
Регулювання температури40 – 100 °C40 – 100 °C
Підтримка t° (чайник)
 /12 годин/
Термометр
Відкривання кришки кнопкою
управління зі смартфона
Інше
Форма корпусациліндричнациліндрична
Подвійні стінки
Дисплей
КонтролерStrix
Матеріалпластикпластик
Довжина кабелю0.7 м
Габарити20x15x24 см21x15x24 см
Вага1.3 кг1.24 кг
Колір корпусу
Дата додавання на E-Katalogлютий 2021жовтень 2016

Терморегулятор

Пристрій, що дозволяє встановлювати, до якої температури буде нагріватися вода — терморегулятор відстежує температуру і автоматично відключає нагрів при досягненні потрібного значення. На практиці воду, нагреваемую в чайнику, не завжди потрібно доводити до кипіння: так, для заварювання деяких сортів чаю оптимальна температура становить близько 80 °C, а для приготування дитячого харчування — 60 °C. Терморегулятором найчастіше оснащуються термопоти, однак існують і класичні електрочайники з такою функцією.

Термометр

Пристрій, що відображає температуру води в ємності чайника. Наявність термометра корисно в тому випадку, якщо воду потрібно нагріти до певної температури. Однак, на відміну від терморегулятора, термометр не відключає чайник автоматично — це потрібно робити вручну. Також термометр дозволяє оцінити, наскільки охолола нагріта вода по закінченні часу і чи можна її використовувати, не нагріваючи знову.

Дисплей

Власний дисплей помітно спрощує і полегшує використання чайника. Найчастіше це найпростіший одноколірний екран, здатний відображати 2 — 3 цифри і, можливо, окремі спеціальні символи – однак в даному разі більшого і не потрібно. Дисплей особливо зручний при виборі і контролі температури нагрівання — адже орієнтуватися за конкретними цифрами помітно зручніше, ніж за більш простими пристосуванням на зразок колірних індикаторів. Власне, наявність екрану практично на 100% гарантує, що дана модель оснащена також терморегулятором.

Контролер

Назва контролера, встановленого в приладі.

Контролером називають електронну схему, яка безпосередньо відповідає за управління роботою — перш за все за відключення нагрівання при закипанні або вмиканні без води. У нашому каталозі назва такої схеми уточнюється в тому разі, якщо мова йде про прогресивний контролер, який помітно перевершує більшість рішень на ринку за якістю і надійністю. При цьому в характеристиках вказується не конкретна модель, а загальний бренд — цього в даному разі цілком достатньо.

Найбільш надійними, довговічними і безпечними в наш час вважаються контролери британських виробників Strix і Otter. Принципових відмінностей в цьому плані між даними варіантами немає, будь-який з них є ознакою якісного чайника (навіть якщо загальний функціонал пристрою досить скромний). З іншого боку, подібне оснащення неминуче позначається на ціні.
Динаміка цін
Xiaomi Mi Smart Kettle Pro часто порівнюють
Xiaomi MiJia Smart Kettle часто порівнюють