Укр|Eng|Рус
Ukraine
Catalog   /   TVs & Video   /   Cables (video, audio, USB)

USB v 3.0 cables

 prices on 3121 model  

v3.0

— designation relevant for USB connectors (see “For phones and computers”).

First of all, it is worth noting that the name “USB 3.0” is outdated. The current official version of the marking is USB 3.2 gen 1, and a little earlier the name USB 3.1 gen1 was used. However, many sellers and even manufacturers continue to use the name USB 3.0 for their accessories.

In terms of capabilities, this version of USB allows to achieve speeds of up to 4.8 Gbps – 10 times faster than the previous USB 2.0 standard – as well as higher power supply (up to 4.5 W). This is one of the common USB standards found in modern devices.
v 3.0
clear
Show
Мережевий адаптер 2E-U2085 USB 3.0 to Gigabit Ethernet забезпечує швидкість передавання даних 10/100/1000 Мбіт/с. Пристрій оснащено портом RJ45 10/100/1000 Мбіт/с з підтриманням технології Auto MDIX т more→а конектором USB 3.0 Type-A. Завдяки Plug and Play забезпечено автоматичне встановлення та налаштування. Адаптер сумісний із Windows XP/7/8/10/11, Mac OS. Можна використовувати за температури 0°C - 70°C. Особливості: Чипсет RTL8153. Порт RJ45 10/100/1000 Мбіт/с з підтримкою технології Auto MDIX. Конектор USB 3.0 Type-A. Технологія Plug and Play.
Дозволяє підключення штекерів USB типу А до пристроїв з гніздом типу С без втрати швидкості обміну інформацією.
Підключення USB-C сумісних пристроїв до USB-А периферійним пристроямВихід заряду: 1.5 AШвидкість передачі даних: 5 Гбит/c
Адаптер Gigabit Ethernet для шини USB 3.0 TP-LINK UE300 забезпечує для настільного комп"ютера, ноутбука або нетбука можливість передачі даних на гігабітній швидкості. Просто підключіть TP-LINK UE300 д more→о вільного порту USB, і все готове для підключення до комутатора, концентратора або маршрутизатора зі швидкістю і надійністю дротового гігабітного з"єднання. Чіпсет RTL8153 Вихідний інтерфейс: 1 х 10/100/1000 Мбіт/с RJ45 Ethernet порт Вхідний інтерфейс: 1 х USB 3.0 порт Зворотна сумісність з USB 2.0/1.1 Висока швидкість передачі даних З"єднання з мережею Gigabit Ethernet Компактний і портативний дизайн Ідеально підходить для ультрабуків, ноутбуків MacBook і ПК. Адаптер типу Plug & Play (не потреб…
Тип - кабель, Тип конектора 1 - USB 2.0 (A), Тип конектора 2 - USB Type-C, довжина - 0.9 м, Колір - білий
Ніколи більше не страждайте від жахливого низького заряду батареї. Мобільні зарядні пристрої та кабель Belkin призначені для заряджання найбільшої кількості пристроїв на ринку, що робить їх єдиними за more→рядними пристроями та кабелями, які вам коли-небудь знадобляться. Витончений, компактний дизайн не тільки приємний для очей, але ви можете підключити його практично будь-де, тому швидка синхронізація або зарядка акумулятора завжди під рукою, коли вам це потрібно.
Особливості:Зворотна сумісність з USB 2.0 інтерфейсомПідтримка 3.5 і 2.5-дюймових жорстких дисків SATA будь-якої місткостіПідтримка USB 3.0 (5 Гбіт/с), поєднаємо з інтерфейсом USB 2.0/1.XПідтримує дис more→ки Serial ATA 2.5", SATA III (6.0 ГБ/с), Роз"єм 11 ммНабір мікросхем: JMS578Вага продукту: 54 гРозміри продукту: 79 x 37 x 14 мм
Заряджайте телефон і копіюйте дані з одного пристрою на інший за допомогою стандартного кабелю Canyon USB Type C. Кабель захищений твердою оболонкою з полівінілхлориду і відповідає всім вимогам, необх more→ідним для забезпечення бездоганного і стабільного з"єднання.
для передачі даних, Роз'єм 1 - USB 3.0 Тип A, роз'єм 2 - USB Тип C
Макс. швидкість передачі даних Гбіт/с; Призначення: USB; Особливості: Літій корпус.
для передачі даних, Роз'єм 1 - USB 3.0 Тип A, роз'єм 2 - RJ45, довжина кабеля - 0.13 м
ШВИДКА ТА ЕФЕКТИВНА ПЕРЕДАЧА ДАНИХДата кабель EXTRADIGITAL Micro USB USB 3.0 AM 0.5 метра (KBU1625) - це високошвидкісний засіб для підключення вашого комп'ютера до портативних пристроїв. Версія USB 3 more→.0 гарантує надзвичайно швидку передачу даних, дозволяючи обмінюватися аудіо, відео та цифровими файлами ефективно та без зайвих затримок.УНІВЕРСАЛЬНІ РОЗ'ЄМИ ДЛЯ ЗРУЧНОСТІЦей кабель оснащений роз'ємом USB Тип A (вилка) з одного боку та Micro USB Тип B (вилка) з іншого. Ця універсальність дозволяє його використовувати для підключення до широкого спектра пристроїв, від смартфонів та планшетів до камер і зовнішніх жорстких дисків.НАДІЙНІСТЬ І ДОВГОВІЧНІСТЬКабель EXTRADIGITAL відомий не лише своєю шв…
Тип - кабель, Тип конектора 1 - Thunderbolt, Тип конектора 2 - Thunderbolt, довжина - 1.5 м, Колір - білий
Тип - подовжувач, Тип конектора 1 - USB 3.0, Тип конектора 2 - USB 3.0, довжина - 1.5 м, Колір - синій
Цей оптоволоконний шнур преміум-класу гарантує граничну продуктивність для комп’ютерних ігор у віртуальній реальності при одночасному живленні та зарядженні гарнітури. Oculus Link інтегрує Окулус гарн more→ітури з ПК або станцією, надаючи користувачеві доступ до розширеного асортименту програм та ігор з бібліотеки Oculus Rift. З урахуванням оптимальності шнур надаючи найкращу у своїй категорії гнучкість при вазі 300 грам. Однак кабель все ж чутливий до заломів. Високоякісний спіральний дизайн функціонує у тому числі для заземлення та забезпечення стабільного та надійного контакту пристроїв. Спроектовано як аксесуар для шоломів Quest та Quest 2 VR від Oculus.
Дозволяє здійснити надійне і швидке підключення USB-пристроїв до ПК. Підтримує швидкість передачі даних 5 Гбіт/с і потужність 5 В/2А для пристроїв USB A.
Цей оптоволоконний шнур преміум-класу гарантує граничну продуктивність для комп’ютерних ігор у віртуальній реальності при одночасному живленні та зарядженні гарнітури. Oculus Link інтегрує Окулус гарн more→ітури з ПК або станцією, надаючи користувачеві доступ до розширеного асортименту програм та ігор з бібліотеки Oculus Rift. З урахуванням оптимальності шнур надаючи найкращу у своїй категорії гнучкість. Однак кабель все ж чутливий до заломів. Високоякісний спіральний дизайн функціонує у тому числі для заземлення та забезпечення стабільного та надійного контакту пристроїв. Спроектовано як аксесуар для шоломів Quest та Quest 2 VR від Oculus.
Кабель USB-Type-C Gtwin 90° Oculus Quest Gen2 Link USB 3.1 Gen1 5Gbps 3A. Цей оптоволоконний шнур преміум-класу гарантує граничну продуктивність для комп’ютерних ігор у віртуальній реальності при одно more→часному живленні та зарядженні гарнітури. Oculus Link інтегрує Окулус гарнітури з ПК або станцією, надаючи користувачеві доступ до розширеного асортименту програм та ігор з бібліотеки Oculus Rift. З урахуванням оптимальності шнур надаючи найкращу у своїй категорії гнучкість при вазі 300 грам. Однак кабель все ж чутливий до заломів. Високоякісний спіральний дизайн функціонує у тому числі для заземлення та забезпечення стабільного та надійного контакту пристроїв. Спроектовано як аксесуар для шоломів Quest та Ques…
Тип - кабель, Тип конектора 1 - USB 3.0, Тип конектора 2 - USB 3.0, довжина - 4.5 м, Колір - синій
мультимедійний, Роз'єм 1 - USB 3.0 Тип A, роз'єм 2 - VGA, довжина кабеля - 0.15 м
Кабель PowerPlant USB Type-C M/F (USB3.0) 3A AWG24 + 32 має роз'єм 1: USB Type-C (F) і роз'єм 2: USB Type-C (M). Довжина кабелю становить 3 м.Колір кабелю: чорний Розмір: 95 x 140 x 12 ммВага: more→51 г Розмір в упаковці: 105 x 240 x 40 мм Вага в упаковці: 75 г
Кабель PowerPlant Type-C для VR Oculus Quest 2 - 5 метров в длину позволит свободно перемещаться по всей игровой зоне. Высокая пропускная способность - позволяет получать качественное изображение с ПК more→без искажений. Тип: USB3.2 Gen1. Разъем 1: Type-C. Разъем 2: Type-C. Пропускная способность: 5 Гбит/с. Длина: 5 м.
Тип - кабель, Тип конектора 1 - USB 3.0 (AM), Тип конектора 2 - USB Type-C, довжина - 0.5 м, Колір - чорний
Тип - кабель, Тип конектора 1 - USB 3.0 Type C, Тип конектора 2 - USB Type-C, довжина - 1.5 м
24 more item(s)
Pages:
Filters
Price
fromup to ₴
Brands
All brandsMain brands
Product type
Length
Gadgets & Computers
Cables features
Video cable connectors
Interface version
Audio cable connectors
Suitable for
Power cable connectors
More features
Cable colour
Clear parameters
Catalog cables 2024 - new products, best sales, buy cables (video, audio, USB).