Україна
Каталог   /   Комп'ютерна техніка   /   Приставки й аксесуари   /   Ігри

Ігри серії Mortal Kombat

 ціни на 419 моделей  

Mortal Kombat

— культова серія файтинга, що з'явилася ще в епоху ігрових автоматів і стала однією з найуспішніших франшиз даного жанру. В сюжеті і сеттінге широко використовує тему східної міфології і азіатських єдиноборств, також гра включає окремі елементи фентезі і наукової фантастики. «Візитна картка» серії — система добивань поваленого супротивника за рахунок швидкого натискання певної серії кнопок. Першопочатково ця система була представлена режимом Fatality (видовищне і криваве вбивство напівмертвого опонента), пізніше з'явилися інші спеціальні прийоми на зразок Animality (перетворення переможця у звіра), Brutality (добивання довгою серією різноманітних ударів) і навіть «мирні» Babality (перетворення програв у немовляти) і Friendship (пропозицію дружби). Крім того, ігри знамениті великою кількістю секретів, відсилань і «сюрпризів».

Сучасна епоха для серії Mortal Kombat була відкрита в 2011 році, з випуском MK9 і перезапуском серії. На 2019 рік, не рахуючи цієї гри, в серії вийшло ще дві частини — MK X в 2015 році (плюс додаток XL роком пізніше) і MK 11 в 2019 році. Ігри доступні на ПК PS і Xbox, дев'ята частина — також на PS Vita, а одинадцята — на Switch.
Mortal Kombat
очистити
Виводити
Mortal Kombat 11 Ultimate пропонує взяти від Смертельною битви максимум! До складу видання включений «Бойовий набір 2», який додасть нових бійців Мілін, Рейну і Рембо, а також базова гра Mortal Kombat ще→11, всі матеріали «Бойового набору 1» і доповнення Mortal Kombat 11: Aftermath.
Тип - Файтинг (fighting), платформа - PlayStation 4, тип носія - Blu-ray диск, NetherRealm Studios
Настав найкращий час, щоб повернутися в зубодробильну гру знаменитої серії файтинга, де вас чекає класичні персонажі, нові бійці і оновлена бойова системаГрайте за улюблених героїв в сюжетному режиміУ ще→головному режимі гри ви зможете грати за будь-якого бійця з величезного списку персонажів. Одиночна кампанія дозволить подорожувати в часі, зустрічаючи всіх бійців в історії серії і насолоджуючись кінематографічними заставками, сутичками один-на-один і колообігом подій.Випробуйте свої сили в режимі «Вежі»Чи вважаєте, що досягли стелі своїх здібностей? Значить, ви готові до одиночних випробувань режиму «Вежі». «Класичні вежі» – це данина поваги історії серії, де вас чекає ряд напружених поєдинків. …
Mortal Kombat повертається, і новий розділ культової серії стане ще крутішим. Абсолютно нові варіанти персоналізації героя забезпечать безпрецедентні можливості для налаштування бійців та надання їм н ще→еповторних індивідуальних рис. Нова графічна технологія продемонструє кожен зубодробний момент у всіх кривавих подробицях, перенесе вас у серце смертельної битви і змусить на собі відчути кожен лютий прийом. Готуйтеся до зустрічі з новими героями та класичними персонажами у найкращій у своєму класі кінематографічній сюжетній кампанії, яка продовжить легендарну сагу завдовжки 25 років.
1 099Купити!
грн.
FOXTROT.UA
З нами 7 років
(Київ)
Гарантія: від виробника
Поскаржитись
Тип - Файтинг (fighting), платформа - Nintendo Switch, тип носія - картридж, кількість користувачів - мультиплеер, NetherRealm Studios, вікове обмеження - 18+
Приготуйтеся здивуватися приголомшливій графіці Mortal Kombat 1 на PlayStation 5. Це не просто гра, це візуальне видовище, яке розсуває межі можливого. Персонажі ретельно деталізовані, кожна крапля кр ще→ові, кожна бісеринка поту, кожен розрив одягу промальовані з вражаючою реалістичністю. Завдяки потужності PS5 Mortal Kombat 1 забезпечує плавну візуалізацію у форматі 4K з частотою 60 кадрів за секунду, гарантуючи, що кожен момент і завершальний рух будуть кінематографічним шедевром. Технологія трасування променів оживляє арени, створюючи захопливі відображення та світлові ефекти, завдяки чому кожен бій стає схожим на високооктановий бойовик. Mortal Kombat 1 для PlayStation 5 - це найкращий файтинг. Приголомшлив…
*За попереднє замовлення, можна отримати ігрового персонажа Шанг Цунга в Mortal Kombat 1. ЦЕ В НАШІЙ КРОВІ Відкрийте для себе відроджений всесвіт Mortal Kombat, створений богом вогню Лю Кангом. Mo ще→rtal Kombat 1 відкриває нову еру культової франшизи з новою бойовою системою, режимами гри та фаталіті! ЗАХОПЛИВА СЮЖЕТНА КОМПАНІЯ Боріться в абсолютно новій історії за участю улюблених героїв Mortal Kombat, якими ви їх ще ніколи не бачили. БОЙЦІ КАМЕО Виберіть з унікального списку бойових напарників Камео, які допоможуть вам у бою.  
*За попереднє замовлення, можна отримати ігрового персонажа Шанг Цунга в Mortal Kombat 1 ЦЕ В НАШІЙ КРОВІ Відкрийте для себе відроджений всесвіт Mortal Kombat, створений богом вогню Лю Кангом. Mor ще→tal Kombat 1 відкриває нову еру культової франшизи з новою бойовою системою, режимами гри та фаталіті! ЗАХОПЛИВА СЮЖЕТНА КОМПАНІЯ Боріться в абсолютно новій історії за участю улюблених героїв Mortal Kombat, якими ви їх ще ніколи не бачили. БОЙЦІ КАМЕО Виберіть з унікального списку бойових напарників Камео, які допоможуть вам у бою.
1 699Купити!
грн.
Artline.ua
З нами 3 роки
(Київ)
Поскаржитись
Гра Sony Mortal Kombat 11 Ultimate Edition [PS5, Russian subtitles] (5051895413210) / SONY / Blu-ray / Mortal Kombat / PlayStation 5 / Fighting / 2020 / Мультиплеєр / 18+ / Англійська версія / Blu-ray ще→Box / 5051895413210 / 00-00065685
2 499Купити!
грн.
Artline.ua
З нами 3 роки
(Київ)
Поскаржитись
Гра Sony Mortal Kombat 1 (2023), BD диск [PS5) (5051895417034) / SONY / Blu-ray / Mortal Kombat / PlayStation 5 / Fighting / 2023 / Мультиплеєр / 18+ / Англійська версія / Blu-ray Box / 5051895417034 ще→/ 00-00065688
1 799Купити!
грн.
Fopi.ua
З нами 4 роки
(Одеса)
Поскаржитись
Гра Mortal Kombat 11 (Nintendo Switch) купити в магазині Fopi. Замовляйте на сайті пярмо зараз. Краще обслуговування клієнтів. Гарантія на усі товари. Програма лояльності Fopi Club.
1 899Купити!
грн.
Fopi.ua
З нами 4 роки
(Одеса)
Поскаржитись
Гра Mortal Kombat 1 (Xbox Series X) купити в магазині Fopi. Замовляйте на сайті пярмо зараз. Краще обслуговування клієнтів. Гарантія на усі товари. Програма лояльності Fopi Club.
1 699Купити!
грн.
Fopi.ua
З нами 4 роки
(Одеса)
Поскаржитись
Гра Mortal Kombat 11 Ultimate Edition (російські субтитри) (PS5) купити в магазині Fopi. Замовляйте на сайті пярмо зараз. Краще обслуговування клієнтів. Гарантія на усі товари. Програма лояльності Fopi Club.
1 899Купити!
грн.
Fopi.ua
З нами 4 роки
(Одеса)
Поскаржитись
Гра Mortal Kombat 1 2023 (Blu-ray) (PS5) купити в магазині Fopi. Замовляйте на сайті пярмо зараз. Краще обслуговування клієнтів. Гарантія на усі товари. Програма лояльності Fopi Club.
1 085Купити!
грн.
Stylus.ua
З нами більше 10-ти років
(Київ)
Поскаржитись
Серія приставки: PlayStation 5 / Жанр: файтинг / Видавництво: Warner Bros.
1 099Купити!
грн.
Ctrs.com.ua
З нами більше 10-ти років
(Київ)
Поскаржитись
1 699Купити!
грн.
Ctrs.com.ua
З нами більше 10-ти років
(Київ)
Поскаржитись
1 799Купити!
грн.
Ctrs.com.ua
З нами більше 10-ти років
(Київ)
Поскаржитись
3 699Купити!
грн.
Ctrs.com.ua
З нами більше 10-ти років
(Київ)
Поскаржитись
1 899Купити!
грн.
Ctrs.com.ua
З нами більше 10-ти років
(Київ)
Поскаржитись
1 899Купити!
грн.
Ctrs.com.ua
З нами більше 10-ти років
(Київ)
Поскаржитись
1 799Купити!
грн.
Ctrs.com.ua
З нами більше 10-ти років
(Київ)
Поскаржитись
1 119Купити!
грн.
Touch
З нами 5 років
(Дніпро)
Поскаржитись
Розстрочка 0% АльфаБанк. Оплата частинами від ПриватБанк і Monobank. Швидка доставка.
ще 24 товари
Сторінки:
1 2 3 4 5 ... 18
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Платформа
Екшн
Шутери
RPG (рольові)
Пригоди
Горор
Файтинг
Перегони
Спорт
Дитячі
Стратегії
Симулятори
Додатково
Очистити параметри
Каталог ігор 2024 - новинки, хіти продажів, купити ігри.